Fire community

Meld je aan voor de community van fire for women, de omgeving waar je samen met andere vrouwen kennis op doet en je laat inspireren over geld, beleggen en money mindset!

Fire community

Emina

“Ik zou fire for women zeker aan een vriendin aanraden omdat ik je overtuigend, emotioneel intelligent en helder vind overkomen. Ondanks dat ik je niet persoonlijk ken, kom je op mij als puur over en los van je kennis zou ik je daarom al bij iedereen aanraden die meer wil weten over beleggen! Keep doing the good work!”

Nayvary

“Ik loop al 2 jaar met de gedachte om te gaan beleggen maar ik wist niet waar te beginnen of nog belangrijker: wie te vertrouwen. Bij toeval (Thnx Universe) kwam ik op de instagram pagina van Puck en haar down to earth manier van praten over beleggen zorgde ervoor dat ik gelijk de cursus kocht. De cursus is echt super waardevol (ja ook als je een leek bent net als ik), goed te volgen en geeft je vertrouwen om echt te starten met beleggen.”

Annemieke

“Dag Puck, even een dikke vette dankjewel voor deze cursus. Ik wilde al heel lang gaan beleggen maar vond de stap vaak te groot. Nu ben ik dankzij jouw cursus volop aan de bak gegaan en heb ik binnen een paar weken m’n eerste honderd euro winst al binnen. Laat het compounden maar beginnen! Succes met je mooie missie.”